CART

STAVCOACHEN : FJÄDRANDE GÅSTAVAR MED FJÄDRING

Ingen annan aktör erbjuder både träningstavar/gåstavar, träningsprogram och digitalt träningspass. Varför? Vi är angelägna om att du kommer igång. Vi går igenom inställningar, teknik och kör övningar så att du får en kickstart. Läs och lyssna till nöjda kunder som använder Bungy Pump av olika anledningar. Välkommen!

Image 1
Christina är mycket nöjd. En klarsynt fysioterapeut rekommenderade henne träningsformen och sedan dess har hon fortsatt. Bidragit mycket till viktnedgången. Bra jobbat, Christina!
Image 2
Sargon blev bestulen på sina fjädrande gåstavar. Självklart åkte Stavcoachen ut till Norsborg och lämnade över ett par nya. Tack , Sargon! Du är verkligen en ambassadör.
Image 3
Jonas har gjort en resa med sina fjädrande gåstavar med motstånd. I och med att hela kroppen aktiveras så blir förbränningen upp till 100 % högre än vid vanlig promenad. På 6 månader har Jonas minskat i vikt, men framför allt hittat en träningsform han gillar.
Image 4
Två kunder och en ambassadör ute på träningspromenad. Med fjädrande gåstavar och vinterspetsar så kan du hålla igång hela vintern."
Image 5
Micke 53 år har reflekterat över sina vanliga promenader. Nu kan han träna hela kroppen när han är ute och går med sina nya Bungy Pump Walkathlon.
Image 6
Träning med fjädrande gåstavar med motstånd är verkligen en härlig tränings-och umgängesform. Tryck ned staven så aktiverar du hela överkroppens muskulatur. Bra jobbat konsulter!
Image 7
Lotta 55 år
"Jag blir mycket bättre i min rygg av att träna med fjädrande gåstavar Bungy Pump. Det är fjädrigen med motstånd som gör skillnad."
Image 8
Sara 27 år
"Jag drabbades av utmattningen. Min fysioterapeut och psykolog rekommenderade mig Bung Pump. Det blev min räddning och nu använder jag gåstavarna för träningens skull."
Image 9
Åke 62 år
"Det är stor skillnad på stumma och fjädrande gåstavar. Det blir skonsamt för kroppen. Träningen ger puls vilket är bra för hjärtat."
Image 10
Irma 62
"Jag känner mig stark. Det onda i knäna försvinner. Gåstavarna Bungy Pump har verkligen blivit mina vänner." Irma är nog den gladaste Bungy Pumpern jag träffat.
Image 11
Eva 56
"Jag har bytt bort de stumma. De gjorde ont i kroppen. Med Bungy Pumps fjädrande gåstavar blir det mycket mycket bättre."
Image 12
Karin 55 år
"Bungy Pump träningsstavar innebär träning för hela kroppen. Det är helt fantastiskt!"